Ik verdiep mij al enkele jaren in gezondheid en wat je kunt doen om je vitaliteit zo lang mogelijk in stand te houden. Onze levens zijn de afgelopen 50 jaar erg veranderd. Hierdoor hebben we allemaal wel eens last van stress, slaapproblemen, psychische klachten, pijn, straling van mobiele apparaten enz.

Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden waarop jij je vitaliteit kunt beïnvloeden. Toch ben ik in geen jaren zo enthousiast geweest als nu over de mogelijkheden van frequentietherapie. Er gaat een wereld voor je open als je ziet wat je allemaal zelf aan je vitaliteit kunt doen.

Wist je bijvoorbeeld dat er 144.000 verschillende frequenties zijn? Het is nu mogelijk om gebruik te maken van 120 verschillende frequenties. Je kunt invloed uitoefenen op je fysieke lichaam, je mentale gezondheid, je psyché, je aura en nog veel meer.

Wat nu als je door frequentietherapie toe te passen sneller zou herstellen van je klachten? Als je door verschillende programma’s te volgen meer inzicht krijgt in wat er in je ziel en lichaam schuilt? Soms ben jij je er niet eens van bewust welke tekorten of emoties invloed hebben op je gedrag, denken en functioneren.

Je hebt bijvoorbeeld allemaal verschillende dingen meegemaakt tijdens je kinderjaren of in je jeugd. We noemen het vaak je rugzakje. Al deze gebeurtenissen hebben invloed op je functioneren. Meestal probeer je er zelf iets aan te doen of je maakt een afspraak met een therapeut. Soms kan het zoeken naar de oplossingen een lang traject worden. Wat nu als je veel van deze ballast in je leven stelselmatig zelf kunt oplossen?

We weten allemaal dat het op de lange termijn veel geld kost om steeds naar een therapeut te gaan. Je krijgt wel veel behandelingen vergoed, maar lang niet alle behandelingen die je nodig hebt. Er is nu een geweldige oplossing voor je.

Als je wilt besparen op je zorgkosten en je vitaliteit tot op hoge leeftijd in stand wilt houden, dan kun je dat met frequentietherapie bereiken. De meeste mensen zijn hier sceptisch over totdat ze aan den lijve voelen wat het met hen doet.

Het gebruik van de Healy kan niet alleen je vitaliteit enorm verhogen, je kunt er ook geld mee verdienen. Wat is op dit moment voor jou het belangrijkste? Je gezondheid, financiële vrijheid, erkenning voor wat je doet of gelegenheid

hebben om meer vrije tijd met je familie en dierbaren te spenderen? Er wordt iedere 10 seconden een Healy verkocht. Daarbij is van groot belang dat 96% van de klanten de Healy aanbevelen. Wacht niet langer, neem de beslissing vandaag en neem contact met mij op.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *