Over mij

Mijn achtergrond & motivatie

Ik ben Jeanne Grobler geboren in Zuid-Afrika waar ik 41 jaar gewoond heb. Mijn passie voor gezondheid is eigenlijk aangewakkerd toen ik 21 jaar geleden in Nederland kwam wonen.

Na een aantal jaren hier te hebben gewoond, merkte ik dat veel mensen in mijn omgeving verschillende gezondheidsklachten hadden. In gesprekken met vrienden werd ik bewogen, omdat ik zag dat de medicatie die ze innamen niet altijd effectief werkt.

Dit heeft mij geïnspireerd om op zoek te gaan naar natuurlijke oplossingen. Ik heb verschillende methoden onderzocht vandaar dat ik weet dat wat ik je te bieden heb effectief kan werken.

Je vraagt je misschien af waarom ik producten aanbieden van twee verschillende bedrijven? Het komt omdat ik je de beste wil aanbieden. De omega 3 olie van Eqology is de beste omega 3 supplement. Wat betekent de naam Mannatech? Dit bedrijf is begonnen door een christen echtpaar 27 jaar geleden in Amerika. De naam is afgeleid van manna- God heeft in de Oude Testament manna aan de Israelieten voorzien. tech staat voor wetenschappelijke onderzoeken. Dit bedrijf heeft tot op heden meer dan 130 patenten. De meeste voedingssupplement bedrijven hebben niet 1 patent. Ik vind het mooi om mijn geloof te delen met jou.

Waar heb jij last van en wat heb je tot nu toe geprobeerd om van je klachten af te komen? Wat zal het voor je betekenen als je kunt besparen op je zorgkosten?

Ik help je om de tekorten in je lichaam aan te vullen zodat je lichaam zichzelf kan herstellen en jij weer vitaal kan leven. Wil je ook aan de slag om je vitaliteit op een natuurlijke wijze te versterken?

Ik word er blij van als ik jou kan helpen om fitter en sterker door het leven te gaan. Ga je de uitdaging met mij aan? Ik ben er voor je!