Nu Vitaal Worden

Wat is jouw omega 3 ratio?

 

Meten is weten je kunt een eenvoudige bloedtest laten doen om te bepalen wat je omega ratio is. Het wordt opgestuurd naar een onafhankelijke laboratorium. De afgelopen 6 jaar hebben honderden mensen hun omega ratio laten testen. Meer dan 95% van al deze mensen hadden een te hoge waarde omega 6 en te lage omega 3 ratio.

Zelfs mensen die enkele jaren omega 3 capsules van een goede merk innamen, waren verbaasd om te zien dat ze niet een goeie omega ratio hadden. Het komt vooral omdat omega 3 capsules niet op een duurzame wijze ontwikkeld worden.

De Totox- waarde is te hoog omdat er zuurstof bij is gekomen. Het is belangrijk om te weten wat de totox- waarde van een product is. Dit laat zien wat de hoeveelheid oxidatie is wat weer bepalend is voor de effectiviteit ervan. Is de totox- waarde te hoog dan heb je geen voordeel van het innemen van het product.

Eet je iedere week vette vis? Zelfs als je 4 keer per week vette vis eet, krijg je nog niet voldoende omega 3 vetzuren binnen. Daarom is het belangrijk om extra omega 3 vetzuren in te nemen via voedingssupplementen.

De totox- waarde van de omega 3 olie van Eqology is slechts 4 de laagste van alle bedrijven die omega 3 producten aanbieden. Een van de redenen waarom die totox- waarde zo laag is, is ook omdat er hoge kwaliteit olijfolie aan toegevoegd is. Dit bevat extra antioxidanten en voorkomt weer eens oxidatie.

Er is bewijs dat bij dagelijks gebruik van de juiste hoeveelheid gedurende minimaal 120 dagen een omega tot omega 3 ratio van 5:1 haalbaar is.  Wetenschappers beweren dat een regelmatige dagelijkse inname van 1-5 gram omega 3 vetzuren een verlengde levensduur kan hebben van meer dan 5 jaar.