Nu Vitaal Worden

Frequentie therapie

Wat betekent frequentie therapie?

Frequentie therapie is nog vrij onbekend bij de meeste mensen. Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Wil je sneller verlichting hebben van je gezondheidsklachten? Denk eens aan de straling van je mobiele apparaten.

Al het verkeer en lawaai waarmee je iedere dag geconfronteerd wordt enz. Nu kun je niet alleen jezelf maar ook je familieleden helpen om hun kwaliteit van leven drastisch te verhogen. De elektrische spanning van je celmembranen is belangrijk voor optimale gezondheid.

Video: Inleiding over de werking van Healy

In deze diagram kun je zien dat vele chronische en acute aandoeningen ontstaan als de spanning in de celmembranen daalt. Dankzij de informatieveld gestuurde frequentietoepassing kan Healy de cellulaire omgeving en de celmembraanspanning optimaal ondersteunen. 

Healy is een product dat medisch goedgekeurd is voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Stel je eens voor dat je al jaren last hebben van bijvoorbeeld pijnklachten. Door het programma pijn te gebruiken communiceert de Healy met jouw lichaam en meet welke frequenties op dat moment de beste zijn om te gebruiken. En die frequenties laat de Healy dan ook aan jou weten. Bedenk eens hoeveel verschillende aandoeningen, klachten en trauma’s uit het verleden die je met behulp van dit apparaat kunt verhelpen?  Je kwaliteit van leven kan enorm verbeteren. 

De Healy is niet alleen voor mensen met allerlei gezondheidsklachten. Ook mensen die geen klachten hebben zijn verbaasd door de algehele rust die ze bij gebruik ervaren. Het helpt je om je lichaam in balans te brengen. Als je naar een therapeut gaat moet je iedere keer een bepaald bedrag betalen. Nu kun jij jezelf en je familieleden een aantal keren per dag behandelen. 

Er wordt iedere werkdag zowel overdag als ’s avonds een online training geven. Door een training te volgen krijg je meer inzicht in de werking van frequenties en wat het voor jou kan betekenen. Wil je meer informatie vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot en met eind april krijg je €500,00 korting op de aanschaf van een Healy. Meld je dus snel aan om een online training te volgen.

 

Contact