Nu Vitaal Worden

Omega 3 vetzuren speciaal voor je kind

Alle kinderen hebben een tekort aan omega 3 vetzuren. Het helpt je kind om beter te presteren op school.

Nooit eerder was het zo belangrijk voor kinderen om extra omega 3 vetzuren in te nemen. Dit omdat kinderen tegenwoordig vaker bewerkt voedsel en gefrituurd voedsel eten. Hierdoor hebben kinderen een ernstig tekort aan omega 3 vetzuren.

Waarom zijn omega 3 vetzuren belangrijk voor je kind?

 1. Het is belangrijk voor hun hersenontwikkeling. Vooral de DHA vetzuren zijn bouwstoffen voor je hersenen.
 2. Het is super belangrijk voor de retina (het netvlies) van je oog.
 3. Wil je dat je kind zich goed kan concentreren en op mentale vlak goed in zijn of haar vel zit?
 4. Aangezien omega 3 vetzuren invloed hebben op alle systemen in je lichaam versterkt het ook je immuunsysteem. Hoe mooi is het als je kind minder vaak verkoudheid en/of griep krijgt?
 5. Daarnaast is het belangrijk voor je spieren, je hart, je bloeddruk, de triglyceriden in het bloed en normale concentraties calcium.
 6. Is je kind wat drukker dan andere kinderen? Met deze omega 3 olie kan je kind zich beter focussen. Tijdens de zwangerschap zijn omega 3 vetzuren extra belangrijk.
 7. Het is beter om zo vroeg mogelijk je kind van extra omega 3 vetzuren te voorzien. Op latere leeftijd wordt de achterstand steeds groter.
 8. Extra olijfolie met polyfenolen, vitamine D3 met bosbessensmaak.
 9. MSC-en CoC-goedgekeurd.
 10. Denk je dat de goedkope capsules in de drogisterijen goede waar voor je geld zijn? Vergis je niet: het oxidatiegehalte ( totox waarde) is te hoog, de EPA- en DHA-waarden te laag en het bevat geen extra olijfolie (omega 9 vetzuren). Dat laatste is juist belangrijk voor een optimale bloedsuikerspiegel.
 11.  Aanbevolen dagelijkse inname: 0,15 ml per 1 kg. van lichaamsgewicht. 1 ml bevat in totaal 172 mg EPA en DHA.