We zijn niet op deze aarde om te werken en geld te verdienen. We hebben allemaal talenten gekregen; de een wat meer dan de ander. Het is de bedoeling dat je je talenten maximaal inzet om een verschil te maken in deze wereld.

Het is waar dat we allemaal de drang hebben om anderen te helpen. De vraag is alleen: Ben je bereid tot opofferingen? Of ben je alleen bereid om iets te doen als het je uitkomt, als het niet teveel tijd of energie van je eist?

Het is mooi om te zien dat er tegenwoordig steeds meer mensen zijn die een passie hebben om een verschil te maken in deze wereld. Het leven is geven en nemen. Door te geven maak je niet alleen de ander blij, je wordt er zelf ook gelukkig van.

Heb je er al over nagedacht op welke wijze jij een verschil kunt en wilt maken? Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om meer geld te genereren. De vraag is alleen: voor welke optie kies jij?

Veel mensen zijn verbaasd of geschokt als je zegt dat je miljonair wilt worden. Als je dan een uitleg geeft om welke reden je miljonair wilt worden snappen ze het.

Nu vraag je jezelf zeker af waarom ik miljonair wil worden? Mijn missie is om aan mensen die geen geld hebben om in hun gezondheid te investeren een gratis flesje omega 3 olie te geven. Ik vind het diep triest dat er zoveel mensen in Nederland zijn die jaar in jaar uit handenvol medicatie innemen en desondanks weinig kwaliteit van leven hebben.

In plaats van om donaties te vragen of dat mensen geld doneren is er een andere methode waarmee je met veel meer mensen een veel grotere impact kunt maken. Het wordt vaak sociaal ondernemen genoemd.

Je kunt meer tijd en geld genereren door samen te werken met een team van gelijkgestemden en zo een veel grotere impact hebben op de samenleving. Denk eens aan het opstarten van een project om de eenzaamheid van ouderen te verminderen door hen geregeld mee te nemen op uitstapjes. Of een taxi te regelen die hen naar concerten brengt. De mogelijkheden zijn legio.

Of wat denk je ervan om een project te starten in een land waar mensen arm zijn, zodat je een verschil kunt maken in hun leven. Denk eens na wat jou plezier geeft in het leven. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Als je het geld en de tijd hebt: op welk terrein zou jij een verschil willen maken?

Als er één sector is waar de meeste mensen zich zorgen over maken dan is het hun gezondheid. Helaas beseffen de meeste mensen te laat hoe kostbaar hun gezondheid is. Je krijgt niet van de ene op de andere dag een diagnose. Daar gaan jaren overheen.

Hoe mooi is het dat je dan juist op het gebied van gezondheid impact kunt maken op de samenleving. Je kunt nu niet alleen je eigen gezondheid een boost geven, maar je kunt ook anderen helpen om vitaler door het leven te gaan.

Vitaler ouder worden, dat willen we allemaal toch? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op.