Nu zijn er JUIST veel mogelijkheden voor ZZP’ers om ‘financieel sterk’ te blijven en worden.
Nog nooit in de geschiedenis hebben we zo een soort crisis meegemaakt, we waren altijd wel bekend met de gang van zaken, op alle tegenslagen konden we ons wel voorbereiden dachten we.. Tot het Coronavirus er was.

Wat vind jij het ergste aan deze crisis? Vele mensen hebben nu minder opdrachten en meer annuleringen. Jou afspraken die je altijd ‘face to face’ had gebeuren nu online of via de telefoon, ook houden meer mensen in deze tijd ‘de hand op de portemonnee’.

Een onzekere toekomst veroorzaakt veel spanning en vragen bij de meeste mensen. De vragen waar we allemaal wel mee worstelen zijn:
– Hoelang gaat deze crisis duren?
– Kan ik mijn vaste lasten blijven betalen?
– Kunnen en gaan mijn klanten de openstaande facturen betalen?

Ik heb echter goed nieuws voor je, misschien ben je in deze korte tijd ook tot de conclusie gekomen dat ‘gezondheid’ je meest kostbare bezit is. Ik hoor het RIVM bijna nooit zeggen dat we ons immuunsysteem moeten versterken. Heb je er zelf al wel eens aan gedacht hoe belangrijk dit is?

Wist je dat elk jaar ongeveer 820,000 mensen in Nederland griep krijgen? Tijdens een gemiddelde griep epidemie in de winter gaan er ongeveer 250-2000 mensen direct of aan de gevolgen ervan dood. Toch geven de medici vaak deze gegevens niet door aan het publiek.

De gemiddelde man op straat heeft niet een sterk en gezond immuunsysteem, jij misschien ook niet. Dit kan komen door dat we ‘mentaal’ uitgeput zijn, doordat wij naarmate we ouder worden met meer stress te maken krijgen, functioneert het immuunsysteem minder goed. Dit kan oplopen tot wel 30% minder goed, dan wat het 20 jaar geleden deed.

De meeste mensen denken: ‘als ik geen klachten heb, zal ik wel gezond zijn’. Dit is echter een groot misverstand. Je lichaam is fantastisch gemaakt, en zal altijd eerst zelf het balans in je lichaam proberen te herstellen. Dit herstel kan weken, maanden, of zelfs jaren duren. Pas als je lichaam niet meer in staat is deze te herstellen krijg je een klacht, als je daarna naar de arts gaat is het meestal te laat.

Het aantal mensen met chronische klachten neem ieder jaar weer toe, daarnaast weten we ook dat niet alle medicatie effectief werkt. Wist jij dat het ‘verkeerd gebruiken’ van medicatie, de derde doodsoorzaak is in Nederland?

Je kunt dus juist nu, tijdens deze crisis, starten met een bedrijf, zodat je qua gezondheid en op financieel gebied een enorme boost kan krijgen. We willen allemaal gezond zijn, zelfs zonder het corona virus is dit de droom van ons allemaal. De Omega 3 olie die ik adviseer, werkt heel goed tegen luchtweg infecties, je kunt dus nu je klanten beter van dienst zijn door hun te werven of te laten inschrijven in jou community.

Iedereen wilt meer ‘quality time’ met zijn of haar familie, maar misschien wil je ook vrijwilligerswerk doen, en daarnaast in staat zijn om je vaste lasten te betalen. Of een project opstarten, misschien wil je vaker op reis, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nu is de kans om van je zwakke plekken je krachten te maken, wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan contact met me op, en samen kunnen we onze doelen sneller behalen.